10.2.2014

Peruna-fenkolikeitto

Ainekset
2 fenkolia
3 perunaa
sipuli
1/2 valkosipulia
200ml kookosmaitoa
suolaa
oliiviöljyä
1/2 palloa mozzarellaa
paistettua kanaa

1. Laita kattilan pohjalle oliiviöljyä
2. kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet, laita ne kattilaan
3. pilko fenkolit, laita ne kattilaan
5. kuullota noin 5 min, älä ruskista
6. kuori ja pilko perunat
7. lisää perunat ja suola kattilaan, lisää vettä niin, että kaikki peittyy
8. hauduta pehmeäksi
9. kaada osa vedestä pois
10. lisää kattilaan kookosmaito
11. soseuta
12. pilko mozzarella
13. laita keittoa lautaselle, päälle mozzarella- ja kanapalaset


Muistilista: Ensi kerralla vähän vähemmän valkosipulia *örh* ja enemmän kookosmaitoa. Mustapippuri oli myös alkuperäisessä ohjeessa, mutta mun keittiöstä ei löytynytkään, ensi kerralla sitäkin mukaan :).
Vinkki: Jos keitto on kokkareista, niin sen voi siivilöidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti