16.7.2015

Mansikka-raparperikiisseli

Ainekset
7 dl raparperia paloiteltuna
1,5 dl sokeria
8 dl vettä
1 dl kylmää vettä
4 rkl perunajauhoja
0,5 l mansikoita paloiteltuna
sokeria
vaniljakastike

1. keitä raparperit pehmeiksi sokerivedessä
2. nosta kattila liedeltä
3. sekoita perunajauho 1dl kylmään veteen
4. valuta perunajauhovesi norona raparperien sekaan kokoajan sekoittaen
5. kiehauta ja ota pois liedeltä
6. sekoita mansikat joukkoon
7. kaada kiisseli kulhoon
8. ripottele pinnalle sokeria
9. tarjoile kylmänä vaniljakastikkeen kera

Tuli kyllä niin hyvää, että pitänee tehdä vielä toinen satsi :).

*** Lisäys ***

Tässä satsi nro 2 :D. Mansikkaa tuli hieman enemmän, koska raparperit loppuivat kesken.
Jännä miten lähes samalla ohjeella saa kaksi näin erinäköistä tuotosta aikaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti