3.6.2014

Suklaaunelma

Pohja
50g voita sulatettuna
50g tummaa suklaata
2 rkl maapähkinävoita
2 munaa
1/2 dl fariinisokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliinisokeria

Täyte
2 dl vispikermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g maitosuklaata
50 g tummaa suklaata
1 dl mariannemuruja

Kostutus
1/4 dl maitoa

Kuorrute
1 dl vispikermaa
100 g tummaa suklaata
50 g maitosuklaata

Koristeluun
mariannemuruja
valkosuklaata

Pohja
1. sulata voi ja suklaa, lisää seokseen maapähkinävoi
2. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
3. sekoita varovasti vaahdon sekaan vuorotellen kuivat aineet ja voi-suklaa-seos
4. paista 175 asteessa, keskitasolla, 35-40min
5. leikkaa pohja kahteen osaan (tai kolmeen, jos siltä tuntuu)

Täyte
1. sulata suklaat
2. vatkaa kerma vaahdoksi
3. vatkaa joukkoon tuorejuusto, sulatettu suklaa ja mariannemuruset
4. kostuta pohjat
5. laita yksi pohja vuoan pohjalle, kaada täyte ja laita päälle toinen pohja
6. laita kakku jääkaappiin 1-2 tunniksi

Kuorrutus
1. kaada kerma ja paloiteltu suklaa kippoon, sulata ne
2. anna hetki jäähtyä
3. kaada kakun päälle
4. koristele
5. laita jääkaappiin hetkeksi

*namsmums*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti