50g voita sulatettuna
50g tummaa suklaata
2 rkl maapähkinävoita
2 munaa
1/2 dl fariinisokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliinisokeria
Täyte
2 dl vispikermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g maitosuklaata
50 g tummaa suklaata
1 dl mariannemuruja
Kostutus
1/4 dl maitoa
Kuorrute
1 dl vispikermaa
100 g tummaa suklaata
50 g maitosuklaata
Koristeluun
mariannemuruja
valkosuklaata
Pohja
1. sulata voi ja suklaa, lisää seokseen maapähkinävoi
2. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
3. sekoita varovasti vaahdon sekaan vuorotellen kuivat aineet ja voi-suklaa-seos
4. paista 175 asteessa, keskitasolla, 35-40min
5. leikkaa pohja kahteen osaan (tai kolmeen, jos siltä tuntuu)
Täyte
1. sulata suklaat
2. vatkaa kerma vaahdoksi
3. vatkaa joukkoon tuorejuusto, sulatettu suklaa ja mariannemuruset
4. kostuta pohjat
5. laita yksi pohja vuoan pohjalle, kaada täyte ja laita päälle toinen pohja
6. laita kakku jääkaappiin 1-2 tunniksi
Kuorrutus
1. kaada kerma ja paloiteltu suklaa kippoon, sulata ne
2. anna hetki jäähtyä
3. kaada kakun päälle
4. koristele
5. laita jääkaappiin hetkeksi
*namsmums*
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti