6 pientä (n.600g) palsternakkaa
3 perunaa
1 liha/kasvisliemikuutio
1 vaniljatanko
200ml kookosmaitoa
suolaa
1. kuori ja paloittele palsternakat ja perunat
2. halkaise vaniljatanko
2. laita palat, vaniljatangon puolikkaat, liemikuutio ja suola kattilaan
3. lisää vettä, niin että palat peittyy
4. keitä kypsäksi
5. poista vaniljatangon palaset
6. kaada vettä haluamasi verran pois
7. lisää kookosmaito
8. soseuta
Arvioin veden määrän hieman pieleen ja lopputuloksesta tuli melko muusimaista ja maistettuani tuli mieleen, että ei olisi paha idea ollenkaan. Harmi, ettei mulla ollut mitään lihaa, koska jonkin murean pihvin ja kastikkeen kanssa olisi varmasti ollut aika herkkua :P.
Mozzarellan kanssa oli hieman valjua.
Ps. Tarkista liemikuution gluteenittomuus, omassani luki, että saattaa sisältää pieniä määriä. Jos kaikissa merkeissä on sama, niin voi jättää poiskin.
Seuraava setti piti kokeilla ahaa-elämyksen kera, joten pihvit pöytään ja ääntä kohti :D.
Oli parempi näin, mutta edelleen jättäisin vaniljatangon pois, suolaiset suolaisena ja makeat makeana :).
Mukana siis possun ulkofilepihvit, kastike, kurkkua ja tomaattia.
Kastikkeen ainekset
lihaliemikuutio
ruokakermaa
grillimaustetta
2 chilistä valkosipulinkynttä + chililientä
paistorasvat
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti