Ainekset
Vaahtokarkkeja
Mansikoita
Mustaviinimarjoja
Tummaa suklaata
1. Laita vaahtokarkit vuokaan
2. Tee marjoista sose ja kaada se vaahtokarkkien päälle
3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja kaada se marjojen päälle
4. Jäädytä pakasteessa tai jääkaapissa
Kokemus: No ei kyllä ollut kovin hyvä makuelämys (yööh...). En varmasti tee toiste ;D...
Vinkkiviitosia: Jos tekisin uudelleen, niin pilkkoisin vaahtokarkit suupalan kokoisiksi, sokeroisin marjasoseen ja laittaisin tuplasti enemmän suklaata. Suklaata oli nyt 100g, joka oli aivan liian vähän, vaikka vuokakaan ei ollut iso. Suklaa sitoo jähmettyessään kaiken yhteen ja koska nyt suklaata ei ollut riittävästi, niin lopputuloksesta tuli liian irtonainen. Tämä versio kannattaa myös syödä saman päivän aikana, yön yli ollut tekele ei todellakaan hivele makunystyröitä, koska vaahtokarkit "vettyvät" marjojen takia. (Yöööh...)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti