600g jauhelihaa
2 kpl kananmuna
n. 100 g sinihomejuustoa
3-4 rkl salsakastiketta
4-5 tl smokey BBQ-maustetta
1 rkl vehnäjauhoa
pkt pekonia
pkt prinssinnakkeja
1. Liota varrastikut vedessä
2. Sekoita kaikki muut ainekset keskenään, paitsi pekoni ja nakit
3. Puolita pekonit
4. Pyöritä jauhelihaseoksesta pieniä pötköjä
5. Kiedo pötkö puolikkaseen pekoniviipaleeseen
6. Laita varrastikkuun vuoronperään nakki ja pekoni-jauhelihapötkö
(7. Jos jauhelihaseosta jää yli, niin siitä voi tehdä ns. kebab-puikkoja)
Kokemus: Vehnäjauho ei juurikaan auttanut jauhelihaseoksen massavoitumiseen, seos oli hieman liian vetelää jauhojen lisäämisen jälkeenkin. Tiedä sitten, millä massasta saisi hieman tiiviimmän?
Maku oli kuitenkin aivan loistava, tätä herkkua suosittelen ehdottomasti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti